(Technical) Teamlead Support

Solliciteer nu

(Technical)Teamlead Support

Ben jij dynamisch, resultaatgericht en heb je reeds technische en leidinggevende ervaring in een IT (Support Services) context? The Computer Company is op zoek naar een ambitieuze collega die ons support team wilt sturen en coördineren.

Aangezien ons bedrijf steeds blijft innoveren, zal de (Technical) Teamlead Support een essentiële rol spelen. TCC The Computer Company zet continue in op het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe technologieën.

 40u/36u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Als (Technical) Teamlead Support ben jij de rechterhand van de Director binnen het Support Team. Je beheert, stuurt en coördineert de prestaties van dit team. Daarnaast werk je aan het continue optimaliseren en verbeteren van de werkzaamheden.
Je bent analytisch ingesteld en kan oplossingsgericht denken. Ten slotte ben bereid je takenpakket van A tot Z te perfectioneren.

Hiernaast ben jij ook het technische aanspreekpunt van je hele team. Je laat je niet tegenhouden door technische uitdagende kwesties en lost deze samen met je team op.

Dit breng je mee

Omdat je in een leidinggevende functie terecht komt, is het belangrijk dat je zelfstandig te werk kan gaan. Je gaat proactief te werk met het opstellen van een planning en bent verantwoordelijk voor het managen van escalaties.

Daarnaast heb je:

 • Ervaring met SLA’s en DAP's
 • Geen moeite met operationele behoeftes en support windows
 • Een eerste ervaring in een soortgelijke functie
Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.

Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

 • Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer
 • Je ontvangt een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een telefoon en laptop van de zaak
 • Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien
 • 27 verlofdagen
 • Dagelijks verzorgde lunch
 • (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

  Enthousiast?

  Wekt deze vacature als (Technical) Teamlead Support jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

  Voor aanvullende vragen of informatie over TCC The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.