Talent Acquisition Specialist

Solliciteer nu

Talent Acquisition Specialist

Support -, System -, Cloud Engineers of IT Consultants. Limited edition Nikes zijn tegenwoordig eenvoudiger te vinden. Maar dat houdt jou niet tegen de uitzondering op de zaak te zijn. Met jouw out of the box denkwijze vind je als geen ander de perfecte toppers voor elke vacature.

Ben jij klaar om een uitdagende rol te spelen in een snelgroeiende IT onderneming en geeft het gehele recruitmentproces jou energie en enthousiasme? Dan ga jij het maken als Talent Acquisition Specialist bij TCC The Computer Company!

Full-time / Part-time · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Elke dag is anders, maar dat maakt jouw job net zo leuk, toch? Als Talent Acquisition Specialist kom je terecht in een 360 graden rol binnen de ICT sector. Samen met jouw collega’s bij sales en marketing bedenk je de beste employer branding strategie.
Je draagt de verantwoordelijkheid voor het selecteren, werven, screenen en beoordelen van IT professionals, sales toppers of financiële talenten. Je geeft advies aan het management en leidt het gehele recruitmentproces, van het vinden van de juiste specialisten tot het voeren van fysieke of digitale intake -en contractgesprekken.

Als Talent Acquisition Specialist kent geen enkel potentieel wervingskanaal nog geheimen voor jou. Zowel online als offline sta jij in voor het bedenken van de meest creatieve manieren om de juiste kandidaten te vinden. Een perfect match opsporen is voor jou dus echt een makkie. Als die er namelijk niet is, zet je meteen in op je eigen netwerk om de vacature in te vullen.

Tenslotte geldt steevast het gezegde: meten = weten. Daarom ga je gestructureerd te werk met het bijhouden van alle informatie en resultaten omtrent kandidaten. 

Dit breng je mee

Extraversie is jouw tweede naam en met jouw overtuigingskracht wind je iedereen om je vinger. Dat je sociale vaardigheden hebt, is wel duidelijk! Je bent een recruitment wizard en met jouw touch of magic tover je in een mum van tijd de beste kandidaat tevoorschijn. Met jouw flair, positiviteit en resultaatgerichtheid bouw je makkelijk een groot netwerk aan belangrijke relaties op. 

Daarnaast heb je: 

 • Interesse in de wereld van techneuten, data en digital;

 • Multi-task talent. Je neemt zonder problemen een reeks taken op;
 • Top notch social skills en uitstekend schrift. Zowel Nederlands als Engels vormen voor jou geen uitdaging;
 • Goede beheersing van MS Office, LinkedIn en ervaring met een ATS, bij voorkeur Homerun;
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante studie (HRM, Psychologie, Communicatie,…);
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een snel bewegende corporate omgeving.

Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

 • Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer;
 • Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een telefoon en laptop van de zaak;
 • Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien;
 • 27 verlofdagen;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

  Solliciteer

  Wekt deze vacature als Talent Acquisition Specialist jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  Voor aanvullende vragen of informatie over TCC The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.