System Engineer

Solliciteer nu

System Engineer

Kan jij systemen zonder enige moeite doorgronden en met enkele muisklikken de oplossing vinden? Heb je een passie voor IT en ben je bereid samen met je team klanttevredenheid na te streven? 

TCC The Computer Company is op zoek naar een System Engineer die klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Je komt terecht in een dynamisch en snel groeiend bedrijf met een ondernemende cultuur. Wat betekent dit voor jou? Een uitdagende functie waarin je een belangrijke rol speelt bij de verdere professionalisering van een snel groeiende organisatie(en zelf mee groeit).

40u/36u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Klant is koning. Je weet als System Engineer als geen ander om te gaan met diverse monitoring en controle werkzaamheden en het beheer van klantomgevingen ligt helemaal in jouw straatje. Daarnaast onderzoek jij ook de behoeften van de klant, om deze optimaal te bevredigen.

Een werkdag als System Engineer is erg omvangrijk. Je bent veel op pad en moet dus goed zelfstandig kunnen werken. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en levert kwalitatief hoogstaand werk. Je houdt je hoofd koel in een hectische omgeving en hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Ten slotte werk je vanaf dag 1 samen met een enthousiast team System Engineers. Jij zorgt er met hen voor dat ons hele IT-landschap functioneel, veilig en te allen tijde beschikbaar is.

Dit breng je mee

Je hebt een proactieve houding, denkt in oplossingen en bent communicatief vaardig. Elke opdracht verschilt en je zal jezelf uitdagen, maar vooral heel erg veel bijleren! Je bent ambitieus en wilt je kennis graag verbreden.

Daarnaast heb je:

 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met Citrix, Ivanti (RES), Windows server 2012-2016-2019, VMWare en Office 365
 • Affiniteit met Azure

Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

 • Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer

 • Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een auto, een telefoon en laptop van de zaak
 • Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien
 • 27 verlofdagen
 • Dagelijks verzorgde lunch
 • (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

  Enthousiast?

  Wekt deze vacature van System Engineer jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren! Voor aanvullende vragen of informatie over The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.