Stagiaires en Young Graduates

Solliciteer nu

Young professionals

Nog volop achter de schoolbanken of klaar om jouw eerste uitdaging aan te gaan? Wil jij jouw skills verder ontdekken en ontwikkelen? Bij TCC Groep zijn we op zoek naar ambitieuze talenten voor onze technische functies! 

Young Professional · Maastricht & Tilburg

Stage bij TCC Groep 

Al de theorie die je vanaf de schoolbank leert doet het verlangen naar de praktijk groeien. De groei IT- sector is met geen andere te vergelijken. Met continue innoverende trends en nieuwe technologieën is het haast niet bij te houden. Samen met jou zetten wij onze schouders onder de toekomst. 
Je bent vastberaden en bent helemaal klaar om van theorie praktijk te maken. Bij ons mag je jezelf zijn en krijg je de ruimte om jouw talent maximaal te ontwikkelen. 

Wij zijn op zoek naar de volgende stagiaires: 
 • Programmeurs voor ons kassasysteem Digiaccess (Tilburg)
  Beginnende kennis van: 
  - C# .NET Core

  - Azure

  - Xamarin (pre)

 • Support Engineers (Maastricht)

Starten bij TCC Groep

Vers van de schoolbanken en klaar voor jouw avontuur in de bedrijfswereld? Wij ontvangen jou met open armen. Bij TCC Groep krijg je de kans jouw eerste professionele stappen te zetten en te groeien zonder limieten. Wat vragen we van jou? Een grote portie motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel, maar vooral veel passie en liefde voor jouw werk. Hoe jouw carrière bij TCC Groep evolueert? Zeg jij het maar! Jij kiest samen met ons welke richting het best aansluit bij jou ambities en kwaliteiten.  

We zijn op zoek naar de volgende Young Professionals: 
 • Support Engineers (Maastricht)
 • Commercieel Sales talent (Maastricht en/of Tilburg)
 • Talent Acquisition Specialist (Maastricht)

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stagiair(e) of als Young Graduate? Dan horen we graag van je!