Senior Accountmanager Solutions

Solliciteer nu

Senior Accountmanager Solutions

Je jongleert met planningen, verkoopstrategieën, het tevreden houden van de klant en laat hierbij geen enkele bal vallen. Ben jij een kei in het tevoorschijn toveren van oplossingen waar de klant nooit bij nagedacht zou hebben? Doet de ICT-dienstverlenende sector jouw hart sneller slaan? Als jouw antwoord twee keer ja was, wordt jij misschien wel onze Senior Accountmanager Solutions!

40u / 36u · Tilburg

Jouw dag bij Perfection Automatiseringen

Geen enkele dag is hetzelfde. In de ochtend ben je je mails aan het beantwoorden, om erna naar jouw eerste klant van de dag te vertrekken of meetings met het Sales team bij te wonen. Je opent de klant zijn ogen voor de gepersonaliseerde mogelijkheden die hun uitdagingen hands-on aanpakken. Je bent de schakel tussen prospect zijn en klant worden, tussen wens en ontwikkeling, tussen koop en verkoop. Je verliest nooit je geduld en slaagt er in om klanten steeds op hun gemak te stellen.

70% van jouw werk bestaat uit hetgeen je het liefst doet, jouw eigen klanten beheren. In de andere 30% houd je je bezig met de meest belonende taak, acquisitie. Je doet dit uiteraard niet alleen, maar in een team van salestoppers die helemaal op elkaar afgestemd zijn.

Ten slotte is het concept van ‘levenslang leren’ jou niet vreemd. Je bent het liefst altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten in de sectoren van onze klanten. Daarnaast ben je ook zelf nog niet klaar met leren. Met erg veel enthousiasme doe je mee aan trainingen, beursbezoeken, congressen en veel meer om een grotere en betere (product)kennis te krijgen. 

Dit breng je mee

Jouw allerbeste eigenschap is duidelijk communiceren. Als Senior Accountmanager Solutions ben je als het ware adviseur, matchmaker en accountmanager in 1. Niet met platte salespraatjes, maar omdat jij weet waar je het over hebt en het beste met de klant voorhebt. Omdat je een oprechte interesse hebt in accountmanagement en IT lever je nooit half werk. 

Daarnaast heb je:

 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, onze hoogste prioriteit is tenslotte de klant.

 • Een flexibele ingesteldheid. Bijleren op een event dat 's avonds plaatsvindt gevolgd door een borrel met het team? Sign me up!
 • Aantoonbare en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (min. 5 jaar).
 • Ervering met het verkopen van 'oplossingen' in de IT sector is een pré. 
 • Een rijbewijs op zak. 

Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

 • Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer

 • Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een telefoon, auto en laptop van de zaak
 • Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien
 • 27 verlofdagen
 • (Online) events, toffe personeelsuitjes en borrels!

  Enthousiast?

  Wekt deze vacature voor Senior Accountmanager Solutions jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

  Voor aanvullende ven of informatie over The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Tom Herberighs via +31 (0)6 50 24 89 06