Microsoft 365 Consultant

Solliciteer nu

Microsoft 365 Consultant

Gaat jouw hart sneller slaan van Microsoft 365? Ben jij gepokt en gemazeld op het gebied van het implementeren, ontwerpen en onderhouden van werkplekomgevingen o.b.v. Microsoft 365?

TCC The Computer Company is op zoek naar een ervaren Microsoft 365 Consultant die helemaal klaar is, om samen met een gepassioneerd en gedreven team, een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

40u/36u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Als Microsoft 365 Consultant fungeer jij dagelijks als aanspreekpunt voor je collega’s binnen het projectenteam en klanten. Klanten verder helpen, advies geven, zelf een project leiden? Geen uitdaging te groot en door complexe en verschillende projecten kun jij jezelf blijven ontwikkelen. 

Je brengt dan ook op een innovatieve manier gepersonaliseerde Cloud omgevingen in kaart, naar wens en behoefte van onze klant. Microsoft 365 projecten begeleiden van aanbieding tot inventarisatie en van implementatie tot acceptatie zijn voor jou dagelijkse bezigheden.

Ten slotte giet jij complexe technologie in een commercieel jasje en presenteer je deze moeiteloos aan (potentiële) klanten.

Dit breng je mee

Je gedrevenheid en passie voor de IT wereld. Dit in combinatie met jouw pragmatische diagnoses en scherpe adviezen eindigt voor jou en ons team in een succesverhaal. Als Microsoft 365 Consultant ben je een overtuigende gesprekspartner met een sterk analytisch vermogen. Uiteraard ligt all things Microsoft helemaal in jouw straatje.

Als Microsoft 365 Consultant zet je niet enkel de klant voorop, maar ook jouw persoonlijke groei. Je steekt continu energie in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Daarnaast heb je:

 • Werkervaring in een rol die Business en IT evenwichtig combineert;
 • Kennis van werkplek oplossingen van Microsoft en wellicht ook nog van Citrix;
 • Recente Microsoft Certificering bijv. MS-100/101 of bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Een ondernemende mindset en een hoofd boordevol innovatieve ideeën;
 • Een rijbewijs B op zak.

  Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

  • Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer;

  • Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien;
  • 27 verlofdagen;
  • Dagelijks verzorgde lunch;
  • (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

   '' Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

   Enthousiast?

   Wekt deze vacature als Microsoft 365 Consultant jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren!

   Voor aanvullende vragen of informatie over TCC The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.