Medior Network Engineer

Solliciteer nu

Medior Network Engineer

Ben jij de Medior Network Engineer die ervoor zorgt dat onze klanten over een optimale bereikbaarheid en netwerk beschikken? Ben jij als doorgewinterde Medior Network Engineer degene die lastige situaties doelgericht weet aan te pakken, om vervolgens als held onthaald te worden? Dan ben jij geschikt als onze nieuwe Medior Network Engineer!

Als aanvulling op ons hechte team van Network Engineers zijn wij, TCC The Computer Company, op zoek naar een engineer die de end-to-end cloud-architectuur van onze klanten verzorgt. Als Medior Network Engineer ben jij degene die de netwerken en verbindingen van onze klanten doorgrondt en met enkele muisklikken de oplossing vindt. Vanuit onze vestigingen in Maastricht en Tilburg helpen wij onze klanten met het toepassen van innovatieve oplossingen. Dit doen we op geheel eigen wijze waarbij klantbeleving en het creëren van een hecht team van collega’s voorop staan.

36u / 40u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Als Medior Network Engineer vorm je een onmisbare schakel binnen onze multidisciplinaire projecten en het beheer van klantomgevingen. Met klanten meedenken in nieuwe oplossingen, werken aan gave projecten en bouwen aan het netwerk van de toekomst voor deze innovatieve organisaties. Tijdens jouw werkdag als Medior Network Engineer werk je niet enkel aan de tevredenheid van onze klanten, maar ook aan de groei van TCC The Computer Company. Je maakt deel uit van een team van engineers waarin je elkaar ondersteunt bij het opstellen van projectoffertes en adviesrapporten.

Uiteraard staat kennisoverdracht bij jouw team centraal. Als Medior Network Engineer bestaan jouw dagen uit het opvolgen van elk uitvoerend aspect binnen alle beheers -en projectmatige activiteiten. Daarnaast bewaak je ook de voortgang van je eigen trajecten en zorg je voor een heldere interne en externe communicatie

Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

Omdat wij specialist zijn in diverse branches, zoals logistieke dienstverlening en zorg, kunnen wij jou altijd een uitdagend pakket klanten bieden. Onze klanten staan open voor innovatieve oplossingen en dat betekent dat jij actief betrokken bent bij het leren beheersen van deze nieuwste technologieën. De ontwikkeling van onze klanten levert een belangrijke bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij jou een hecht en gedreven team van collega’s. Collega’s die voor elkaar klaar staan en elkaar écht helpen. Een team dat hard werkt, maar zeker ook successen viert.

Jouw gedrevenheid en inzet belonen we graag met:

 • Een welverdiend loon;
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een ruim opleidingsbudget waardoor jij onbegrensd kunt groeien;
 • Een feestelijke en leuke onboarding;
 • 27 verlofdagen;
 • Dagelijks verzorgde gratis lunch;
 • (Online) gaming events;
 • Leuke (gezins)uitjes;
 • Elke vrijdag borrel!

  ''Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

  Dit breng je mee

  Jouw kennis van en passie voor verschillende cloud oplossingen en je projectmatige denkwijze. Door dit te combineren met jouw pragmatische diagnoses en scherpe adviezen eindigt het voor jou en ons team in een succesverhaal. Je bent een allrounder, een harde werker, die kwalitatief hoogstaand werk levert. Je hebt goede communicatieve skills en bent niet bang om oprechte feedback te geven.

  Als Medior Network Engineer zet je niet enkel de klant voorop, maar ook jouw persoonlijke groei. Je steekt continu energie in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen. Daarnaast heb je:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde HBO ICT-opleiding, liefst in de richting van Infrastructure Design (ID);
  • Een afgeronde CCNA R&S;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met routing en switching en bijbehorende protocollen;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met het configureren en beheren van Cisco ASA’s en routers op basis van bv. IPSEC / DMVPN technologie;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met security- en netwerkoplossingen;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met Network Management Tools;
  • Kennis van ITIL;
  • Een rijbewijs B op zak.

  Enthousiast?

  Graag maken wij kennis met jou om jouw ambities te leren kennen en deze vacature als Medior Network Engineer passend te maken. Aarzel niet om te solliciteren!

  Voor aanvullende vragen of informatie over TCC The Computer Company of deze vacature kun je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329 of ND@TheComputerCompany.nl.