Exact Consultant Logistics

Solliciteer nu

Exact Consultant Logistics

Ben je enthousiast over innovatieve oplossingen en hoe deze een echte toegevoegde waarde kunnen creëren voor onze klanten? Ben je daarnaast ook gefascineerd door de geweldig snelgroeiende logistieke sector? Bij Perfection Automatiseringen zoeken we de topper die onze (bestaande) logistieke klanten op weg te helpen door het geven van klant specifieke trainingen of bij het optimaliseren van het gebruik van onze software.

Ben je op zoek naar een carrière waarin je een unieke mix van zakelijk- en technisch inzicht kunt combineren? Kom werken bij Perfection Automatiseringen in Tilburg en speel een cruciale rol in het productensucces van het bedrijf door samen te werken met uitzonderlijke teams.

40u / 36u · Tilburg

Jouw dag bij Perfection Automatiseringen

Als Exact Consultant ben jij de trekker van digitale transformatie bij onze logistieke klanten. Met deze klanten bouw je een vertrouwensband op en begeleidt ze bij het gebruik, onderhoud en verbeteren van hun Exact omgeving. Elke oplossing heeft oneindig veel mogelijkheden en jij vindt het leuk deze samen met de klant te doorgronden. Het implementeren, onderhouden en verbeteren van Exact omgevingen is dus helemaal jouw smaak. In combinatie met jouw logistieke passie ben jij de ideale sparringpartner voor elk van onze klanten in de sector.

Naast het nauwe contact met onze klanten, vorm je het aanspreekpunt voor onze accountmanagers. Samen met hen stem je de nodige taken en opties af voor het succesvol implementeren van elke Exact oplossing.
Dat is zeker niet alles. In deze rol maak je deel uit van een hecht en enthousiast team, dat helemaal op elkaar afgestemd is. Een team waarbij je veel van elkaar leert en voortdurend op zoek bent hoe het beter kan. 

Dit breng je mee

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Als Exact Consultant Logistics beschik je uiteraard wel over een gezonde portie zelfstandigheid. Je krijgt het niet koud en warm van communicatieve/sociale uitdagingen en pikt projecten proactief op.

Daarnaast hebt je:

  • Enige ervaring in een rol die Business en IT evenwichtig combineert
  • Ervaring met ERP Software en WMS/Logistiek
  • Kennis van Exact Globe en/of Exact Synergy is een pré
  • Een rijbewijs B op zak

Vergeet zeker jouw gigantische passie en drive niet. Onze onderneming groeit en dit willen we graag samen met jou doen. 

Waarom het Perfection Automatiseringen team aanvullen?

  • Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer;

  • Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien;
  • 27 verlofdagen;
  • Dagelijks verzorgde lunch;
  • (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

''Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

Enthousiast?

Wekt deze vacature als Exact Consultant Logistics jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Voor aanvullende vragen of informatie over Perfection Automatiseringen of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Remco van Gurp via +31 (0)13 536 2060.