Cloud Engineer

Solliciteer nu

Cloud Engineer

Ben jij de Cloud Engineer die onze projecten van A tot Z met bezielende kracht weet uit te voeren? Zijn de bedrijfs- en IT wereld je niet vreemd en zijn de termen Microsoft, Cisco en Citrix je niet vreemd?

TCC The Computer Company is op zoek naar een engineer die de end-to-end cloud-architectuur van onze klanten verzorgt. Als sterk communicatief en ondernemend persoon ben jij dan ook verantwoordelijk voor het verzorgen van totale klantomgevingen.

40u/36u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Je bent volledig betrokken bij het tot stand komen van projecten. Je houdt je bezig met uitvoerende aspecten en bewaakt de voortgang van je eigen trajecten.

Met jouw analytische vermogen ontwerp en implementeer je projecten in een handomdraai. Als Cloud Engineer werk je niet enkel aan de tevredenheid van onze klant, maar ook aan de groei van The Computer Company. Jij giet complexe technologie in een commercieel jasje en presenteert deze moeiteloos aan (potentiële) klanten.

Tenslotte ben je het aanspreekpunt voor onze Sales medewerkers en Accountmanagers. Je maakt deel uit van een team waarin je elkaar ondersteunt bij het opstellen van complexere en grotere projectoffertes of adviesrapporten. 

Dit breng je mee

Jouw kennis en passie voor verschillende Cloud oplossingen en je projectmatige denkwijze. Dit in combinatie met jouw pragmatische diagnoses en scherpe adviezen eindigt het voor jou en ons team in een succesverhaal.

Daarnaast heb je:

  • Werkervaring in een rol die Business en IT evenwichtig combineert
  • Recente Microsoft Certificering bijv. MS-100/101 of bereid deze op korte termijn te behalen
  • Passie om samen met te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
  • Een rijbewijs B op zak

Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

  • Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer;

  • Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien;
  • 27 verlofdagen;
  • Dagelijks verzorgde lunch;
  • (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

''Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

Enthousiast?

Wekt deze vacature als Cloud Engineer jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Voor aanvullende vragen of informatie over TCC The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.