Application Support Specialist

Solliciteer nu

Application Support Specialist

Heb jij je studie afgerond en wil jij alles leren over het optimaal laten functioneren van business software? Of heb je al jaren ervaring in soortgelijke functies en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? 

Aan de slag als Application Support Specialist bij TCC The Computer Company. Jouw nieuwe baan bij een toonaangevend bedrijf!

Full-time / Part-time · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Als Application Support Specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vraagstukken omtrent business software van onze klanten. Samen met jouw team vormen jullie de vraagbaak voor alle business software problemen en overige vraagstukken van de klanten. De dag van een Application Support Specialist draait dan ook om het juist oplossen of afhandelen van alle verzoeken en problemen die binnenstromen. 

Daarnaast blijf je werken aan het opdoen van de juiste kennis. Hierin wordt je onuitputtelijk gefaciliteerd middels o.a. trainingen en examens.

Ten slotte rapporteer je behaalde resultaten aan de Technical Teamlead Support en werk je nauw samen met de gehele support -en projects afdeling.

Een Application Support Specialist bij TCC The Computer Company is accuraat en levert kwalitatief hoogstaand werk. Gezien het veelvuldig contact met klant en collega is het dus vanzelfsprekend dat je een people person bent en als geen ander inzicht weet te krijgen in de vraagstukken van je gesprekspartners. 

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een beheerder die naast de functionele kant ook de verantwoordelijkheid wil nemen voor het optimaal werken van de bestaande systemen en IT-netwerken. Je fungeert als brug tussen IT en de gebruikers. Met jouw analytisch oog en organisatorische skills weet je de wensen en behoeften van de gebruikers te inventariseren en bedrijfsprocessen snel te doorgronden.

Daarnaast heb je een (basis)kennis van:

 • Microsoft SQL
 • Microsoft Desktop besturings- en netwerksystemen
 • (financiële) administratie

 • Certificeringen van Exact en consultancy zijn een pré

Net zoals onze onderneming wil jij op professioneel vlak groeien en je kennis verbreden. Ten slotte heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift. 

  Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

  - Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer

  - Een welverdiend loon en een laptop van de zaak

  - Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien (opleidingen, certificeringsprogramma’s,…)

  - 27 verlofdagen

  - Dagelijks verzorgde lunch

  - (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

  Enthousiast?

  Wekt deze vacature voor Application Support Specialist jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

  Voor aanvullende vragen of informatie over The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.