3rd Line Support Engineer

Solliciteer nu

Support Engineer (3rd line)

Je bent dol op vooruitgang, zoekt de grenzen van een systeem op en kan de vragen van klanten omzetten in bruikbare technische implementaties. Haal je voldoening uit het verder helpen van klanten met complexe IT-vraagstukken? Bij TCC The Computer Company zijn we op zoek naar een ervaren 3rd Line Support Engineer die als geen ander de rol van support in een organisatie kent. 

40u/36u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Als Support Engineer opereer je vanuit het operations team in ons kantoor in Maastricht. Als 3rd line Support vormen jullie het eindstation van de support afdeling. Dit betekent dat er bij jou complexe problemen binnenstromen waarvoor een brede en diepgaande kennis nodig is van de producten die wij ondersteunen. Je fungeert als een buddy voor jouw team en kennisoverdracht staat hierbij centraal.

Daarnaast help je mee bij het implementeren van IT-oplossingen voor onze klanten. Daarbij biedt je als Support Engineer de nodige ondersteuning aan onze klanten gedurende deze implementatie.
Ten slotte vereisen sommige klanten ondersteuning op locatie, waar ook jij in betrokken zal zijn.

Een Support Engineer bij TCC The Computer Company is accuraat, met een oog voor detail en levert kwalitatief hoogstaand werk. Je houdt het hoofd koel in een hectische omgeving en draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. 

Dit breng je mee

Je hebt een teamplayers mentaliteit en kan als geen ander oplossingsgericht denken. Met jouw ervaring en passie voor IT streef jij continue samen met je team naar klanttevredenheid. Net zoals onze onderneming wil jij op professioneel vlak groeien en je kennis verbreden. Ten slotte heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift. 

Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met:

 • Citrix
 • Azure
 • Ivanti (RES)
 • Windows server 2012-2016-2019
 • VMWare
 • Microsoft 365

  Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

  - Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer

  - Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een auto, een telefoon en een laptop van de zaak

  - Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien (opleidingen, certificeringsprogramma’s,…)

  - 27 verlofdagen

  - Dagelijks verzorgde lunch

  - (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

  Enthousiast?

  Wekt deze vacature voor 3rd Line Support Engineer jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

  Voor aanvullende vragen of informatie over The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.