2nd Line Support Engineer

Solliciteer nu

2nd Line Support Engineer

Hecht je belang aan een goede teamspirit, maar los je ook graag zelf problemen op? Haal je energie uit het helpen van mensen met hun IT vragen en heb je hier ook al enkele jaren ervaring mee? Als problemen oplossen, out of the box-denken en anderen helpen jouw ding is, dan zijn wij op zoek naar jou!

40u/36u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Als Support Engineer opereer je vanuit het operations team in ons kantoor in Maastricht. Samen nemen jullie 2nd line support voor jullie rekening. Dit betekend dat omwille van tijdsgebrek of complexiteit, problemen doorverwezen worden naar jou. Je staat uiteraard in voor het oplossen van allerlei IT-vraagstukken en je komt in aanraking met een breed gamma aan technologieën. Het dagelijks ondersteunen van onze klanten is jouw prioriteit.

Daarnaast krijg je de kans om mee te helpen bij het implementeren van IT-oplossingen. Daarbij biedt je als Support Engineer de nodige ondersteuning aan onze klanten gedurende deze implementatie.
Ten slotte vereisen sommige klanten ondersteuning op locatie, waar ook jij in betrokken zal zijn.

Een Support Engineer bij TCC The Computer Company is accuraat, met een oog voor detail en levert kwalitatief hoogstaand werk. Je houdt het hoofd koel in een hectische omgeving en draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. 

Dit breng je mee

Je hebt een teamplayers mentaliteit en kan als geen ander oplossingsgericht denken. Met jouw portfolio aan ervaring en brede kennis van IT streef jij continue samen met je team naar klanttevredenheid. Net zoals onze onderneming wil jij op professioneel vlak groeien en je kennis verbreden. Ten slotte heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift. 


Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met:

 • Citrix
 • Azure
 • Ivanti (RES)
 • Windows server 2012-2016-2019
 • VMWare
 • Microsoft 365

  Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

  - Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer

  - Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een auto, een telefoon en een laptop van de zaak

  - Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien (opleidingen, certificeringsprogramma’s,…)

  - 27 verlofdagen

  - Dagelijks verzorgde lunch

  - (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

  Enthousiast?

  Wekt deze vacature voor 2nd Line Support Engineer jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

  Voor aanvullende vragen of informatie over The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.