1st Line Support Engineer

Solliciteer nu

1st Line Support Engineer

Ben je op zoek naar een uitdaging met een gevarieerd traject die jou laten kennismaken met vele nieuwe bedrijven, systemen, technologieën en mensen? Geeft het ondersteunen van klanten jou voldoening? Bij TCC The Computer Company zijn we op zoek naar jonge, gedreven professionals die willen uitblinken in hun IT skills, maar ook het verschil willen maken voor onze klanten.

40u/36u · Maastricht

Jouw dag bij TCC The Computer Company

Als Support Engineer opereer je vanuit het operations team in ons kantoor in Maastricht. Samen nemen jullie 1st line support voor jullie rekening. Je staat in voor het oplossen van allerlei IT-vraagstukken en je komt in aanraking met een breed gamma aan technologieën. Het dagelijks ondersteunen van onze klanten is jouw prioriteit.

Daarnaast krijg je de kans om mee te helpen bij het implementeren van IT-oplossingen. Daarbij biedt je als Support Engineer de nodige ondersteuning aan onze klanten gedurende deze implementatie.
Ten slotte vereisen sommige klanten ondersteuning op locatie, waar ook jij in betrokken zal zijn.

Een Support Engineer bij TCC The Computer Company is accuraat, met een oog voor detail en levert kwalitatief hoogstaand werk. Je houdt het hoofd koel in een hectische omgeving en draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. 

Dit breng je mee

Je hebt een teamplayers mentaliteit en kan als geen ander oplossingsgericht denken. Met jouw passie en ambitie voor IT streef jij continue samen met je team naar klanttevredenheid. Net zoals onze onderneming wil jij op professioneel vlak groeien en je kennis verbreden. Ten slotte heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift. 


Daarnaast heb je kennis van:

 • Citrix
 • Azure
 • Ivanti (RES)
 • Windows server 2012-2016-2019
 • VMWare
 • Microsoft 365

  Waarom het TCC The Computer Company team aanvullen?

  - Je werkt samen met een dynamisch en gedreven team binnen een leuke werksfeer

  Een welverdiend loon EN mooie voordelen zoals: een auto, een telefoon en een laptop van de zaak

  - Met een ruim opleidingsbudget kan jij onbegrensd groeien (opleidingen, certificeringsprogramma’s,…)

  - 27 verlofdagen

  - Dagelijks verzorgde lunch

  - (Online) events, leuke personeelsuitjes en borrels!

  Enthousiast?

  Wekt deze vacature voor 1st line Support Engineer jouw onverdeelde interesse op en wil je graag kennismaken met ons? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

  Voor aanvullende vragen of informatie over The Computer Company of deze vacature kan je vrijblijvend terecht bij Niek Dorregeest via +31 (0)43 8506329.